(C) Kemit En Pet csillagtudomány ---- http://www.kemitenpet.hu     (ezt az ablakot a nyomtatás után be lehet (sőt, kell) zárni)

Interaktív számítás


"Szöveges" Aszcendens-számítás

Itt a megadott születési adatok alapján lehet kiszámítani az Aszcendens értékét.

A "szöveges AC-számítás" azt jelenti, hogy nem egy radix ábrát kapsz eredményül, hanem csak az AC jegyét és fokszámát írja ki a program. Az AC jegyét szimbólummal jeleníti meg, de az egér föléhúzására segédbuborékban megjelenik a neve. Személyiség-elemzést (egyelőre) nem ad.

Ha a lentieket már olvastad, ismered, illetve, ha kész vagy, és tudod a szükséges adatokat (születési hely, év, hónap, nap, óra, perc), akkor kezdhetjük:  KATTINTS IDE !
(légy türelemes, a városok adatainak betöltése nem egy tized másodperc!)


FIGYELEM!

Jelenleg itt még csak magyar helységeket lehet választani a számításhoz!

A számítás Brigitte Hamann: A tizenkét archetípus című könyvének függelékében található táblázatok alapján való számítás leprogramozott változata. A táblázat viszonylagos pontatlansága, és a kerekítések stb. miatt a kapott érték csak körülbelüli, ha pontos számítás kell, akkor célszerű ezt egy megfelelő programmal megtenni, vagy egy asztrológustól (akár tőlem ;-) ) megkérni!

Csak egy AC (illetve valamely más objektum) koordinátáinak kérése nálam ingyenes.
A kérést e-mail útján tudod hozzám eljuttatni, amiben kérlek írd meg a teljes születési neved, és persze azt is, hogy mikor (év, hó, nap, óra, perc) és hol (helység) születtél, na meg persze azt is, hogy mely objektum (AC, MC, DC, IC, planéta) égi koordinátáját szeretnéd tudni, és küldd a  kemitenpet(a)kemitenpet.hu  címre (ide is rákattinthatsz, ha van azon a gépen beállított e-mail fiókod, ahonnan most éppen böngészel)!


Nos, ha kész vagy, és tudod a szükséges adatokat (születési hely, év, hónap, nap, óra, perc), akkor kezdhetjük:  KATTINTS IDE !
(légy türelemes, a városok adatainak betöltése nem egy tized másodperc!)


Regio Astrologiae C. A. S. -- http://www.racas.hu

Placidus + Nostradamus asztrológiai rendszer

Regio Astrologiae C. A. S. -- http://www.racas.hu

Mérd meg az IQ-dat, és legyünk Európa legjobbjai!
Katt ide!

KERESÉS
a  kemitenpet.hu  lapjain
 
(jelen ablakba nyílik)

Free Horoscopes by Astrodienst

Aktuális Holdfázis
moon info


A
Kemit en Pet csillagtudomány
oldalait jelenleg
csak Te
olvasod.

Lehetnétek többen is... ;-)


(C) Kemit en Pet (R) 2002-2020